Bu Blogda Ara

İKTİDARSIZLIK ŞİFALI TERKİBLER

1.BAL........500 GR
AKIRIKARHA...45 GR
DARÜFÜLFÜL....45 GR
ZENCEFİL .....45 GR
YUMURTA SARISI ..20 GR
HAZILANIŞİ
BU MADDELER TOZ YAPILIR YUMURTA SARISI BAL İLE PİŞİRİLİR, HELVA HALİNDE YAPILIR.
GÜNLÜK YEMEKLERDEN ÖNCE VE SONRA CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUTULUR.
2.SARIMSAK BAL İLE YUTULUR.
3 ÖRDEK ETİ YENİR.
4 BADEM.......50 GR
FISTIK .....50 GR
FINDIK......50 GR
ÇAM FISTIGI..50 GR
ZENCEFİL.....50 GR
HİNDİSTAN CEVİZİ...50 GR
BAL .............1500 GR
BU MADDELER MACUN YAPILIR VE YUTULUR.

NOT

  • Saglıgınız cok önemlidir.bu sitedeki bilgiler hastalıkların teşhis veya tedavi amaclı bilgiler degildir sadece vucuda destek amaclıdır. bitkilerle yaşamayı ögrenmektir.