Bu Blogda Ara

NAR


Nar suyundaki antioksidan miktarı, kırmızı şarap, yeşil çay, kızılcık ve portakal suyuna göre, 3 kat daha fazla, Nar ayrıca diğer bir antioksidan vitamin olan C vitamini, yönünden de zengindir. Vücudumuz için önemli mineraller olan demir, ve potasyum içeriğine sahip bir meyvedir. Narın mikro besin içeriğine bağlı, vücudu ve kalbi kuvvetlendirme,özeligi ishali kesme, şerit düşürme, burun poliplerine faydalı olma gibi yararları bulunduğu,icn bazı çalışmalarla ortaya konulmuştur.”

Nar .meyvesini yemek her ne kadar zor ve zahmetli olsa da, vücudumuza birçok faydaları bulunur. Narda, kansere karşı koruyucu antioksidanlar bulunur. Antioksidanlar, oksitlenmeyi önleyici maddelerdir. Kendilerini feda ederek hücrelerimizi ,oksitlenmekten korurlar. Bunu, vücudumuzdaki bazı enzimleri arttırıp savunma mekanizmamızı daha da cok güçlendirerek yaparlar,

NOT

  • Saglıgınız cok önemlidir.bu sitedeki bilgiler hastalıkların teşhis veya tedavi amaclı bilgiler degildir sadece vucuda destek amaclıdır. bitkilerle yaşamayı ögrenmektir.